Πέμπτη, Ιανουαρίου 31

Eνας καινούριος άνθρωπος!!!

Ενας καινούριος άνθρωπος ή μάλλον δυό ,μπήκαν στην ζωή μου από χτες το βράδυ.
Είναι μια γυναίκα για την οποία ελάχιστα γνωρίζω και ο 10χρονος γιος της.
Είναι η σύντροφος του Νίκου.
Την καλοσωρίζω λοιπόν ,με όλη μου την ψυχή,Αφού από εδώ και πέρα οι ζωές μας θα εξαρτώνται η μια από την άλλη.
Να της υποσχεθώ πως θα την βοηθήσω ,έστω κι από απόσταση , σε ότι με αφορά , η σχέση με το παιδί μου και τον πρώην άντρα μου να είναι ομαλή και αρμονική.
Τούτο το γραπτό έχει περισσότερο χαρακτήρα παράκλησης.
Να την παρακαλέσω θέλω , να αγκαλιάσει και να αγαπήσει το παιδί μου σαν να ήταν δικό της.
Να της ευχηθώ να γίνει ευτυχισμένη ,αφού κι αυτή ,όπως όλοι μας ,άλλωστε ψάχνει την ευτυχία. Και μέσα από την προσωπική της ευτυχία ,να κάνει ευτυχισμένους και ήρεμους και τους δικούς μου ανθρώπους.
Είμαι εδώ για να βοηθήσω.
Καλημέρα άγνωστε καινούργιε άνθρωπε..

Καλώς όρισες στο σπιτικό μου...κερνάμε γλυκάκι.

11 σχόλια:

witchofdaffodils είπε...

Eύχομαι όλα να πάνε καλά κόρη ξανθιά, εύχομαι να γίνετε καλές συνεργάτιδες.
φιλιά

BUTTERFLY είπε...

Τι να πω κοριτσι μου, μπραβο! Μακαρι ολοι οι χωρισμενοι ανθρωποι να μπορουσαν να αντιδρασουν τοσο πολιτισμενα κι ευγενικα. Αυτο δειχνει οτι τον πρωην αντρα σου τον αγαπησες πραγματικα πανω απο ολα σαν ανθρωπο και μετα σαν ερωτικο αντικειμενο και οτι μετραει περισσοτερο για σενα να ειναι καλος πατερας. Συνειδητοποιεις οτι για να ειναι καποιος ειτε καλος συντροφος, πατερας, φιλος ειτε συνεργατης, πρεπει πρωτα απο οαλ να ειναι ευτυχισμενος ο ιδιος για να εχει πραγματα να δωσει! Ευχομαι να ταιριαξετε και να γινετε μια οικογενεια ολοι!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μπράβο σου, ανωτερότητα και ψυχική δύναμη.
Πιστεύω πως ήταν η σωστότερη, ωριμότερη και πλέον ψύχραιμη τακτική.
Εύχομαο όλα καλά να πηγαίνουν στη ζωή σου.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

kiki είπε...

Μακάρι όλοι να το έβλεπαν έτσι. Οι σχέσεις θα ηταν καλύτερες...

Crazy Tourists είπε...

Μάλλον τελειωσε. Έμεινα άφωνος...Οι κυρίες πριν από μένα τα είπαν καλύτερα οπότε κάνω μια σούμα και εύχομαι να πάνε όλα καλά!
CrazyTourist1

βασίλης είπε...

Siginitiki paraklisi. Ke dhmosia. Bravo.

sealike2 είπε...

Συγχαρητήρια!!!Αυτό σημαίνει πολιτισμός και σεβασμός σε αξίες και επιλογές!!Εν τέλλει, αυτό είναι και το νόημα της αγάπης!Καλή σου νύχτα!!

Xenia είπε...

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη η γυναικα να αγαπησει τον μικρο σου οσο κι εσυ...

tdjm είπε...

Σας ευχαριστώ όλους...

Μακάρι να πιάσουν οι ευχές σας.

Ανώνυμος είπε...

Πριν δυο μέρες , ξαναπροβληματίστηκα μπροστά σ' αυτό το ποστ , για το αν θα έπρεπε να σου πω τη γνώμη μου , τώρα όμως το απόφάσισα (πάντα όμως με την επιφύλαξη του ότι δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι ούτε εσένα , ούτε και τα γεγονότα της ζωής σου) ... Κρατώντας λοιπόν αυτή την επιφύλαξη , έχω να σου πω το εξής :
Αυτό που μπορεί να μας επιτρέψει να .... "επιβιώσουμε" είναι :
1ον. Κρατάμε διακριτούς τους "ρόλους" μας .(ποτέ , "όλοι μαζί" σαν μια οικογένεια ....Δεν κατηγορούμε κανέναν , αλλά ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ).
2ον. Αναγνωρίζουμε σωστά τα συναισθήματα μας και δεν νοιώθουμε μειονεκτικά , αν αυτά , δεν .... συνάδουν με το "πρέπον" και την "ανωτερότητα" και τα διαχειριζόμαστε , ανάλογα με την δομή του χαρακτήρα μας . Άλλο το "Δεν πρέπει να κανω κακό στους ανθρώπους" και άλλο το "Νοιώθω άσχημα για κάποιους και πρέπει να το .... αλλάξω αυτό" .
3ον . Δεν παρακαλάμε να μας ... αγαπάν (εμάς ή τα παιδιά μας) όπως , επίσης , δεν απαιτούμε σεβασμό.Το ρήμα "αγαπώ" και το ρήμα "σέβομαι" , δεν έχουν ... Προστακτική ....(κι ας λένε οι φιλόλογοι το αντίθετο).... Απλά .... αναπτύσσονται σαν συναισθήματα , ή και εμπνέονται ....
Θέλω τόσα πολλά να σου πω ... Όμως ο χώρος , δεν είναι ο κατάλληλος .
Θα σ'αφήσω με την ευχή , να σου πάνε όλα καλά και επιμένοντας "Προσοχή .... ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ρόλοι" Eίσαι η "πρώην σύζυγος" είναι "Ο πρώην σου" , είναι "Η νυν του" είναι "το παιδί σου" , δεν είναι "το παιδί της" , είναι "το παιδί του" .... Πρόσεχε ... Μπλέξατε τους ρόλους σας ; = Μπλέξατε τα μπούτια σας (συγγνώμη)
Την αγάπη μου .

tdjm είπε...

Πολύ χαίρομαι για το πόστ σου...Silia...