Τρίτη, Μαΐου 27

Kόκκινη Κάρτα!!!

Λοιπόν το αποφάσισα . Από εδώ και πέρα ,όταν κάτι ή κάποιος με συγχίζει ή μου την βαράει θα του δίνω κόκκινη κάρτα ,για να βγάλω λίγο το άχτι μου!!!




Για σήμερα λοιπόν δίνω στον μάγκα επιχειρημτατία που βρισκόταν πριν από μένα στην σειρά του Ικα για κάποια του δουλειά...Συγκεκριμένα για την μεταβολή στοιχείων μέλους -εταίρου της εταιρείας του!!
Θα σας παραθέσω τον διάλογο αυτούσιο...

Επιχ.: Μα γιατί με ταλαιπωρείτε? Τι τα χρειάζεστε τα στοιχεία του άλλου εταίρου της επιχείρησης?
Υπάλλ. Ικα : Kύριε ,είμαι υποχρεωμένη να σας τα ζητήσω ,γιατί ο συγκεκριμένος κύριος θα αποτελέσει στο μέλλον τον υπεύθυνο όσον αφορά το Ικα , της επιχείρησης. Δηλαδή για κάποια χρέη ή κάτι άλλο.
Επιχ.: Tι μου λέτε τώρα...Στις ΕΠΕ (εταιρειες περιορισμένης ευθύνης ) δεν είναι κανείς υπευθυνος!!
Ξανθιά: Τι εννοείται κύριε?
Επιχ. Αυτό που λέω. Αφήστε δεν καταλαβαίνετε! Είναι θέμα νομικό των ΕΠΕ.
Ξανθιά : Oxi του απαντώ ,επειδή καταλαβαίνω απόλυτα ,γι αυτό και σας ρωτάω.Εννοείτε δηλαδή ΄,οτι μπορείτε να κλέβετε τις κρατήσεις των εργαζομένων ,χωρίς να τις αποδίδετε στο ΊΚΑ και βέβαια χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς ,αφού ουδεμία ευθύνη φέρετε ως μέλος της ΕΠΕ.
Επιχ.: Α εσείς το πάτε αλλού...
Ξανθιά : Το πάω εκεί που το πήγατε ..Μου κάνει όμως εντύπωση το θράσσος σας ...Εμ ξέρετε ότι μπορείτε να κλέψετε τον εργαζόμενο ,εμ το βροντοφωνάζετε κιόλας.
Υπάλλ. Ικα : Kαι επειδή ,το βροντοφωνάζετε του λέει κι αυτή ,με ύφος σαράντα καρδιναλλίων ..περάστε από το Ταμείο να πληρώσετε τα 300 ευρώ πρόστιμο λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης μεταβολής στοιχείων.
Επιχ.: Κάγκελο....
Ξανθιά : Ετσι είναι Κύριε....ο κλέψας ,του κλέψαντος...Μόνο που όταν βγαίνουν από την τσέπη σας , σας πονάει...Τώρα τι έγινε...η ΕΠΕ δεν σας καλύπτει...??

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ μεγάλε ,οχι για άλλο λόγο ,αλλά επειδή νόμιζες ότι μόνο εσύ θα είσαι πάντα στο απυρόβλητο!!!!Κοινώς θα γ.....ς και θα δέρνεις..

Υγ συγχωρέστε μου την έκφραση....αλλά σήμερα συγχίστηκα πολύ!!

4 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Δεν ενιωσες μια ικανοποιηση οταν ακουσες το προστιμο;;;;;

H.Constantinos είπε...

Δεν του είπες "με γειά" το πρόστιμο;;

Xenia είπε...

ειναι σαν να σε βλεπω. Μου εφερες στην μνημη μου εκεινη την φορα που βρεθηκαμε οι δυο μας στο ικα για την εξεταση του μπαμπα μου...

Το θεμα ειναι αν η υπαλληλος θα το εκανε κατι πριν μιλησεις!!

Θα επαθε πλακα παντως ο τυπος.

fvasileiou είπε...

Και πρόστιμο και κόκκινη κάρτα!

Σκάλυ, έκανες το νταμπλ! Αφού ακομα κι ο Μώλντερ βγήκε από την κατατονία...