Τρίτη, Μαΐου 20

Ti σημαίνει άραγε το Tdjm???

H καλή μου η butterfly με κάλεσε να της πω , πως εμπνεύστηκα το συγκεκριμένο για να δηλώνω με αυτό την διαδικτυακή μου ταυτότητα!!!


TDJM λοιπόν

Το TDJM είναι τα αρχικά από τα ονόματα ,στην αγγλική ,των τριών πιο ουσιαστικών και πιο αγαπημένων μου ανθρώπων. Των ανθρώπων που αποτελούν το επίκεντρο της ζωής μου . Που για αυτούς και από αυτούς ξεκινούν τα πάντα. Οι σκέψεις μου , η αγωνία μου , η φροντίδα μου και η αγάπη μου...

Το Τ είναι το αρχικό του ονόματος του συντρόφου και συνοδοιπόρου μου σε αυτό το ταξίδι.Του ανθρώπου που άλλαξε την ζωή μου ,συθέμελα

Το D είναι το αρχικό του δικού μου ονόματος . Τα σχόλια και οι επεξηγήσεις είναι περιττά , γιατί λίγο πολύ με έχετε όλοι καταλάβει.

Το J είναι το αρχικό του ονόματος του ΠΡΩΤΟΥ άντρα της ζωής μου ,του έρωτα του ανιδιοτελή ,της χαράς μου ...του παιδιού μου.

Το Μ είναι το αρχικό του ονόματος του παιδιού του συντρόφου μου.Ενος καταπληκτικού παιδιού με όμορφο χαρακτήρα .Ενος παιδιού που ποτέ δεν ξεχώρισα από το δικό μου και που αγάπησα σαν να είναι δικό μου .Και που βέβαια αυτήν την αγάπη μου την ανταπέδωσε στο ακέραιο ,με τον τρόπο που μόνο τα παιδιά μπορούν να σου ανταποδώσουν.


Αυτά είναι όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από το δικό μου νικ...Απλοικό εεε???
Δεν ξέρω μπορεί και να είναι....για μένα όμως είναι αγαπημένο.

Δεν ξέρω ποιόν να καλέσω....Οποιος επιθυμεί ας πάρει την σκυτάλη ..

9 σχόλια:

witchofdaffodils είπε...

Ωραία επιλογή κόρη ξανθιά :)

BUTTERFLY είπε...

Δεν θα το φανταζομουν ποτε! Εισαι παντρεμενη, εχεις και παιδια, εχεις δειξει τοση ευαισθησια και αγαπη, ακομα και στο προσωπικο σου ημερολογιο-ιστολογιο υους αγαπημενους σου ανθρωπους μνημονευεις! Τυχερη που εχεις στη ζωη σου τοση αγαπη! Τελικα,αυτα τα μπλογκοπαιχνιδα ειναι ακρως αποκαλυπτικα, πολυ χαιρομαι που επαιξες!

tdjm είπε...

Σε όλα έχεις δίκιο πεταλουδίτσα μου....
Εκτός από τον γάμο!

kiki είπε...

Έλεγα κι εγώ τόσο καιρό τι σημαίνει...

Xenia είπε...

το ηξερα πανω κατω εκτος απο το τελευταιο στο οποιο δεν μπορουσε να παει το μυαλο μου.

αυτο το παιχνιδακι το εχω ηδη παιξει!!!!!!!!!

H.Constantinos είπε...

Δεν είναι απλοϊκό, είναι υπέροχα περίπλοκο...

M-meggie είπε...

Τους χώρεσες όλους με τον μοναδικά απλό τρόπο που βρίσκουμε όταν είμαστε γεμάτοι αγάπη.

Εξαιρετική επιλογή ξανθούλα μου
Την καλημέρα μου

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν , πάντα ήθελα να σε ρωτήσω γι αυτό ...
Μπράβο .
Με λένε Άννα ... Το Silia , ακόμη δεν μπορω να πω που το χρωστάω ... από που το εμπνεύσθηκα , γιατί με πιάνουν τα κλάματα και πάνω από ένα πληκτρολόγιο , που λειτουργεί με ηλεκτρισμό , αν κλαίω , κινδυνεύω από .... ηλεκτροπληξία ...
Ίσως αργότερα .

fvasileiou είπε...

"Σκάλυ, έκλεισε και αυτός ο Χ φάκελος. Πάμε στον επόμενο" :D

Καλημέρααααα....