Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

Κύριε Πρωθυπουργέ και λοιποί αρμόδιοι ....σας στέλνω χαιρετίσματα!!!

....Στην εταιρία που εργαζόμουν και βρίσκομαι ακόμα λόγω κάποιων εργασιών που πρέπει να γίνουν,στις αρχές της άνοιξης μας ήρθε το μπουγιουρντί της περαίωσης!!

Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε τι θα πει περαίωση. Μεσούσης της κρίσης λοιπόν ,δεχτήκαμε την περαίωση ,πληρώσαμε την προκαταβολή και για δυο μήνες πληρώναμε και τις δόσεις. Λόγω όμως των οικονομικών προβλημάτων της επιχείρησης ,αυτές οι δόσεις σταμάτησαν να πληρώνονται .

Τον Ιούλιο λοιπόν ,αφού μαζέψαμε κάποια χρήματα ,πήγαμε ως ο νόμος μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε την οφειλή μας . Πληρώσαμε την προκαταβολή και τις δόσεις μέχρι και τον Νοέμβριο του 2009 ,κοινώς δώσαμε και τέσσερις μήνες μπροστά.

Σήμερα καθώς βρισκόμουν στην εταιρία ,χτύπησε το τηλέφωνο από την εφορία!
Μια ευγενέστατη κοπέλα μου είπε πως , ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ,άρτια αφιχθήσα την περασμένη εβδομάδα , πρέπει εως 21/9/09 να πάμε να πληρώσουμε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της περαίωσης (την οποία ρυθμίσαμε ,καθώς ο νόμος μας επιτρέπει) ,αλλιώς θα προβούν σε έλεγχο.!!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ,κύριοι της αντιπολίτευσης ,κύριοι βουλευτές και λοιποί αρμόδιοι ....σας έχω χαιρετίσματα ,όχι τίποτα άλλο επειδή μας τα κάνατε τούμπανο με τις προεκλογικές σας δηλώσεις, την εταιρία που εργαζόμουν ,καταφέρατε να την κλείσετε ,αφού βρίσκεται σε εκκαθάριση ,και προσπαθεί να κλείσει τρύπες και να καλύψει όσες υποχρεώσεις μπορεί ...

Τώρα αν νομίζετε πως εγώ κάθομαι εδώ και μαζεύω ότι μπορώ για να το καταθέσω σε εσάς σας στέλνω χαιρετίσματα ότι τρελλός παπάς σας βάφτισε...

Εχω και μια αποζημίωση να πάρω..

Αι σιχτήρ.....ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ!!

4 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

!!!
Τί να προσθέσει κανείς;
Τα είπες όλα.

Masterpcm είπε...

Και τα δικά μου χαιρετίσματα μεταβιβάστε παρακαλώ.

Το κλείνω κι εγώ σε ένα δυο μήνες και θα δουλεύω χωρίς να ξαναδούν τι χρώμα έχουν τα δικά μου κέρδη από οτιδήποτε...

Αι σιχτίρ!!!!!!

Κοπρίτες, ψεύτες και περιμένετε και ψήφους!!!!!!


Ρ Ε Τ Α Λ Ι Α !!!!!!!!!!!!

Συγχωρείστε τα νεύρα μου σας παρακαλώ... εσείς φυσικά καλά τα είπατε.

Σας χαιρετώ

Xenia είπε...

δωσεεεε ξανθιααα!!
χωστα λεμε!!
ειναι σαν να σε βλεπω!!!!!!!!

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Kι από μένα, σε παρακαλώ, δωσε το παράσημο της ανοιχτής παλάμης, σε όλους αυτούς...

Καλησπέρα :)