Πέμπτη, Νοεμβρίου 22

Είσαι ελληνάρας και φαίνεσαι!!!!

Από πέρυσι το πάλευα και τελικά φέτος τα κατάφερα να πάω θέατρο!! Πήρα παρέα την αδερφούλα μου και πηγαμε να δούμε την πρεμιέρα του *Μπαμπά ...μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή*.
Ηταν η πρεμιέρα όπως είπα και ένας ψιλοπανικός γινόταν , στηθήκαμε λοιπόν στην ουρά ,πήραμε το εισητήριο μας και αφού χαζέψαμε τις κυρίες με τις οξυζενέ κουρούπες και τα χρυσαφικά μπήκαμε στην αίθουσα.Γινόταν το έλα να δεις και να θαυμάσεις ... Οι άνθρωποι του θεάτρου ,επειδή ακριβώς ήταν η πρεμιέρα ,σε κάθε κάθισμα είχαν αφήσει από ένα σακουλάκι με διάφορα δώρα γνωστής εταιρίας καλλυντικών.Επεσαν πάνω στην σακούλα σαν τα ζώα...τις έπαιρναν τρεις -τρεις , δεν τους αρκούσε το δώρο της θέσης τους ,έπαιρναν και το δώρο της διπλανής και της πίσω και της μπροστά...Μιλάμε για ...το κόμπλεξ..Στην έξοδο πέτυχα μια κυράτσα που τις είχε βάλει την μια μέσα στην άλλη τις σακούλες...Εμείς βέβαια δεν πήραμε ,αφού είχαν πέσει οι ακρίδες... Αλλά λέω ρε παιδί μου ...τόση πείνα πια...για μια παλιοσακούλα....και σε μια εκδήλωση που έρχεσαι για να θαυμάσεις τον καλλιτέχνη....?
Να σπρώχνονται .....και να γίνεται ...της φουτάνας το κάγκελο..Οταν πια βρήκαμε θέση και καθίσαμε....η αδερφή μου ,πράγμα παράξενο για την ίδια , περισσότερο από εμένα θα το περίμενα ,τα πήρε τόσο πολύ....που ρώτησε την διπλανή κυράτσα που κρατούσε 5 σακουλάκια ....Που τα βρήκατε ? Βέβαια απάντηση δεν πήρεεεε.....γιατί η άλλη έκανε πως δεν την άκουσε.
Τελοσπάντων....παρακολουθήσαμε το έργο...κατά την δική μου άποψη ,ήταν ωραίο αλλά στο τέλος λίγο κουραστικό ....Ο Τσαρούχας πολύ καλός ,καθώς επίσης και η Βογιατζάκη ...καταπληκτική.
Πάντως είναι κρίμα ρε παιδί μου , να πηγαίνεις να δεις ένα θεατρικό έργο και από όλη την βραδιά να σου μένει η* γυφτιά * (ας με συγχωρήσουν οι γύφτοι) ,του διπλανού σου ή της διπλανής σου.
Αλλά είπαμε είμαστε Ελληνάρες και δεν παυούμε στιγμή να το δείχνουμε!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος...να πάρει 5-6 να έχει και για αύριο

tdjm είπε...

xaxaxaxaxaxa Βιργινία έχεις κέφια η μου φαίνεται!!

Ανώνυμος είπε...

Απλά είναι δύσκολη μέρα σήμερα,έμαθα κάτι δυσάρεστο,και αμύνομαι...Αλλά κατα τα άλλα,δεν υπάρχει μέρα που να ,μην έχω κέφια..:-)

Xenia είπε...

χαχαχα ωραια το εγραψες. ειναι σαν να σε βλεπω στην αιθουσα με τα νευρα στο κοκκινο ....
μετα σου λενε για επιπεδο και παιδεια. μαμησε τα!!!!!
κι εσυ βρε φιλεναδα σε πρεμιερα βρηκες να πας;;;

tdjm είπε...

Βιργινία μου ελπίζω να είναι περαστικό το δυσάρεστο...

Μαρή κουμπάρα δεν είχα ξαναπάει ποτέ σε πρεμιέρα και ήθελα να δω πως είναι...
χαχαχα Πάντως ενώ περίμενα εμένα να τα χώσω...τα έχωσε το αρνάκι η αδερφή μου ,που είναι κάτι σαν την Ντεμούλα....φαντάσου για τι χάλι μιλάμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxa..κάτι παρόμοιο είχε γίνει στην πρεμιέρα του Νταλάρα,την περασμένη βδομάδα στο Παλλάς και με την Βικυ Λέανδρος στο Μέγαρο...Στο μεν Παλλάς ερχόντουσαν οι "μεγάλοι" και έπεσε τόσο σπρώξιμο να μπεις μέσα ( ναι,μέχρι και ροχάλες πέσαν) στο δε Μέγαρο δεν είχαμε σπρώξιμο,είχαμε αγκωνιές ..Διαλλέγετε και παίρνετε

Xenia είπε...

το επιασα βρε ξανθια... χαος η πρεμιερα!!!! :ppp

witchofdaffodils είπε...

ωραίες καταστάσεις, γεμάτες πολιτισμό και λεπτότητα, όπως στις θέσεις των πλοίων, στην οδηγηση κλπ.

Το καλό με την εμπειρία σας είναι ότι παρακολουθήσατε μια πολιτιστική δραστηριότητα :)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει στην οδήγηση υπάρχουν και πολύ χειρότερα..πχ γάλλοι ή ιταλοί ;-)

Ανώνυμος είπε...

Που να δεις τι χαμός "γυφτιάς" , γίνεται στα ιατρικά συνέδρια , με τα διαφημιστικά μικροδωράκια , με τα κεράσματα καφέδων , με τα δωρεάν γεύματα .... Να δεις .... "κάθετη εφόρμηση" στους μπουφέδες , να σου κοπεί η όρεξη . Η ντροπή , σε όλο της το μεγαλείο . Και υποτίθεται ότι έχεις να κάνεις με (εν πολλοίς) ανώτερης μόρφωσης ανθρώπους ....